Etik

1. Stripperen er en person som du og jeg, og derfor fortjener almen respektfuld adfærd lige som alle andre. 

2. Det er ikke tilladt at røre ved stripperen, med mindre denne selv giver lov i sine shows (tager dine hænder op på sine bryster fx.) Hvis dette ikke overholdes, står det stripperen frit for at stoppe showet og gå med den fulde betaling.

3. Det er vigtigt at betalingen sker inden showets start, og at pengene er parat når stripperen kommer. Tit er der ikke tid til at vente på indsamling fra gæsterne.

4. Hav altid et anlæg der kan afspille cd og som kan spille højt med god lyd, hvis dette ikke er muligt - så oplys det ved booking og artisten vil tage Ghettoblaster med

5. Sørg for at der er et rum klar som stripperen kan skifte i og har for sig selv.

6. Lad være med nogensinde, at spørge vores strippere om de vil have sex for penge - du/I vil med det samme blive blacklistet! 
7. En stol uden armlæn vil foretrækkes, når der skal laves show. Man kan nemlig ikke lave strip på en kontorstol etc. Lad være med at bruge din dyre designer stol eller et dyrt arvestykker fra tipoldefars barndoms hjem.


8. Elite Strip og deres artister dækker ikke omkostninger ved skader på indbo og tøj sket under et show. Venligst oplys artisten inden showets start hvis de ikke må bruge creme, stearinlys, stilletter eller andet.


9. Spørg ALTID om I må tage billeder og filme inden showets start. Respekter et nej - Hvis dette ikke overholdes, står det frit for stripperen at afslutte showet og gå med fuld betaling. Billeder og film taget under et show fra Elite Strip må ikke uploades på nettet eller andet steds uden skriftlig accept fra stripperen selv.

10. Hvis stripperen ikke ønsker, at besøge kunder af anden etnisk oprindelse, er det på ingen måde et udtryk for diskrimination, men et udtryk, at for stripperen har venner, familie eller anden måde forbundet med nydanskere. Vores arbejde bygger i høj grad på gensidig respekt og tolerance.

11. Ved aflysning pga. f.eks. sygdom, vil Elite Strip på bedste vis finde en anden stripper af samme kvalitet som den først bookede stripper. Hvis I ikke vil have vi finder en anden til jer. Vil bookingen frafalde uden nogen beregning.

12. Al afbestilling skal ske mindst 7 dage før booket dato. Efter den 7. dag vil en faktura på 600 kroner i administrations gebyr, blive fremsendt til den oplyste adresse ved booking. Ved en afbestilling senere end 3 dage inden booking dato, vil en faktura på et fuldt shows beløb, blive fremsendt til den oplyste adresse ved booking.

13. Al foto materiale på www.elitestrip.dk er beskyttet af copyrights og er Elite Strips ejendom, derfor må det ikke kopiers eller bruges på andre internet sider eller viderebringes i andre henseende. Al misbrug af vores materiale vil blive meldt og et civil søgsmål vil blive sat i kraft om økonomisk kompensation.
14. Skriv altid hvor festen holdes, hvilke type arrangement i holder og hvor mange gæster der skal kigge på.

15. Sørg gerne for god lyd og dæmpet belysning, et stripshow er altid bedst når stemningen er god og lækker